TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 11. 07. 2015

Jak si nahrát profilovou fotku?

Hetta18

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 8 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 1237
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133217.93 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5528 h 40 min

Přátelé

Hetta18

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Taky je Vám někdy smutno?

28. 09. 2015

Ahoj,

tak to na mě zase padlo a je mi nějak smutno. Jsou to dva roky, co jsem se rozešla s přítelem, se kterým jsme plánovali rodinu, bohužel to nějak nevyšlo a bylo lepší to ukončit než se potom trápit a tahat do toho i děti, které za nic nemůžou.

Dneska jsem si byla zaběhat a viděla jsem kolem sebe plno rodin, spokojených párů a nějak mi došlo, že bych ráda vedle sebe někoho měla. Byla jsem i na rande, ale mám pocit, že z toho nic nebude. Klučina je super, čile komunikuje, ale nevím jestli je tam z jeho strany zájem. Schůzka byla skvělá, prošli jsme se po městě, zašli na kávu. Při povídání několikrát padlo, že až půjdeme příště, tak půjdeme tam a pak zase tam. Jenže je tady háček, dotyčný tvrdí, že je zarytý starý mládenec a já nevím, jestli je to jen póza nebo fakt. Nechci ho hnát do kouta a tlačit na něho, jenže se mi zase nechce investovat čas do něčeho, co by ani nemuselo mít cenu. Někdy mám pocit, že mě ti chlapi berou jako dobrou kamarádku. No nekopli byste je? Pořád uvažuji jak to změnit, ale nic mě nenapadá.

No tak jsem se tady zase vykecala a jdu si udělat obědy do práce. Chystáms se na pečenou zeleninu a k tomu hezky maso :) .

Opatrujte se a hezké pondělí všem :-))

Hodnocení (5 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

29. 09. 2015 20:03
Máte naprostou pravdu! Mě je jen vždycky kolem narozenin smutno, ale ono to zase bude dobré :-)) .. Vybírám si nové boty na běhání, tak je ta nálada hned lepší :-)) . Vážně Vám všem moc děkuji :-))
29. 09. 2015 10:33
Že je člověku občas smutno, to holt patří k životu ... a za přátelství s klukama buď ráda, bývají to skvělá přátelství :-) - a i to je pro šťastný život důležité ... navíc nikde není napsáno, že přátelství nemůže přerůst v lásku - takže randi, blbni a užívej života, láska nejde najít, ona přijde, když jí dáš příležitost :-)
29. 09. 2015 09:47
Emi, jak uz psala Zlatka, vsem je nekdy smutno, bez rozdílu veku. Uzívej si zivota, seznamuj se a nepremýslej zda je tvuj kamarád zarytý starý mládenec. Co má být stejne bude a i kdyz treba nebude tenhle ten pravý nevadí, ceká na tebe urcite nekde jinde:-))
29. 09. 2015 07:53
Někdy dobrý kamarád je k nezaplacení. Lepší kamarád, než nikdo, určitě na něj netlač, ať se nelekne a neuteče. A on čas ukáže, zda zůstanete kamarády, nebo něco víc.
29. 09. 2015 07:43
Každému je někdy smutno. Radím stejně jako marilla.
28. 09. 2015 21:20
Souhlasím s Honzou. Ostatně. Při společné zálibě - psech jsem našla skvělého kamaráda, který funguje i na můj smutek....
28. 09. 2015 21:19
Smutno je nám občas každému. Myslím, že fajn být kamarádkou. Třeba to zajiskří. Určitě svou lásku potkáš, neztrácej naději. Já taky přestávala věřit a ve 30 letech jsem potkala svou velkou , první lásku. O rok později jsem vozila v kočárku syna a ke 40.narozeninám jsem porodila holčičku. Můj muž je o devět let starší a ...prostě nějaké staromládenectví bych neřešila. Užívej, co Ti život přinese!
28. 09. 2015 21:00
No nevím, chlap hned na vážno, není to uspěchané ? Nevím kolik ti je, ale kamarád by se ti nehodil ? Ten se je zapotřebí v každém věku. A že je starý mládenec ? Jsem podruhé vdaná, můj muž poprvé a brali jsme se když mu chyběl rok do padesátky :-)) A to jsem nikdy nechtěla starého mládence :-)) Nespěchej nikam...
28. 09. 2015 20:19
Máte pravdu:-)) ... Nechám to být a uvidíme, co se z toho vyklube. Tak jako tak si to prostě musím užít! Nálada je hned lepší, když vidím podporu a super názory Vás všech :))
28. 09. 2015 20:16
Dávám za pravdu Mosemovi a Marille... v začátku vztahu bych nezkoumala, zda to staromládenectví myslí vážně, ale snažila se poznat, jaký je a jestli si rozumíme, zbytek v kladném případě přijde sám.
28. 09. 2015 20:14
Potvrzuji, že každému je prostě někdy smutno, někdy více, někdy méně.
Být dobrou kamarádkou je přece taky fajn. Přeji Ti, aby se Ti nálada co nejdříve zlepšíla. Život je fajn!
28. 09. 2015 20:06
Jo,smutno je občas asi každému, někdy to trvá déle, ale vždycky to skončí. Starý mládenec nemusí být starý natrvalo a když. ..tak jistě najdeš jiného. Užívej si a žij :-)
28. 09. 2015 20:01
Ahoj. Myslíš si, že chlap je metoda na potlačení smutku? Ono to může být klidně i naopak! Já osobně jsem přesvědčený o tom, že mezi mužským a ženou může být vztah kamarádství, nebo i přátelství. A nemusí v tom být nic víc. Chybou by bylo, v tom vztahu něco víc za každou cenu hledat, nebo naopak kvůli absenci "něčeho víc" jej zatracovat. Jak říká marilla..randi, blbni, seznamuj se....lásku nehledej. Láska si najde tebe, jestli to tak má být. A mimochodem - píšeš že dotyčný tvrdí, že je zarytý starý mládenec. Nevím, kolik je tobě, nevím kolik je jemu. Ale v případě chlapa bych to na staromládenectví viděl tak po padesátce, a to ještě s výhradou :-)
A že tě chlapi berou jako dobrou kamarádku - to je přece super. Proč bys je chtěla kopat. Přece bys nechtěla, aby tě brali jako.......Pak by si kopnutí zasloužili.
Takže odhoď smutek, a energii věnuj tomu, jak každý den prožít s radostí.
28. 09. 2015 19:47
Komunikuje - nekomunikuje. Ono to jednou zajiskří. Určitě!
28. 09. 2015 19:38
jen randi, blbni, seznamuj se, choď mezi lidi, lásku najdeš nejlépe, když ji nebudeš cíleně hledat:)
28. 09. 2015 17:53
Ahoj. Myslím, že o smutku toho vím poměrně hodně a proti mně máš obrovskou výhodu jménem mládí. A tím pádem i velikou šanci že najdeš někoho, s kým Ti bude tak dobře, že s ním prožiješ dlouhý a šťastný život. A kamarádství je skvělý základ vztahu zrovna tak, jako společné zájmy a vzájemná tolerance. Teď si asi říkáš - kdo mi to píše. člověk, který o smutku i o životě ví opravdu své. Nebudu Ti přát mnoho šťastných lásek. Jen jednu jedinou a doufám, že na dlouho
28. 09. 2015 17:41
Přidávám se k Zlatce a musím potvrdit, že každé nám je občas smutno. A někdy opravdu hóóódně. Ale neboj, zase bude veseleji, to je jasný!!! S novou známostí to prostě zkus. Předem nepoznáš, jaké to bude a jak se to vyvine.Třeba ten nový objekt je zarytý starý mládenec, ale s tebou to svoje smýšlení změní:-). Jo a já jinak taky měla pocit, že jsem pro chlapy hlavně bezva kamarádka. Ale jak píše Zlatka, potom jsem byla ve správný čas na správném místě a bylo to:-).Taky ti přeji hezký celý týden a veselejší
28. 09. 2015 17:10
Ahojky Emi, to víš, že každému je někdy smutno...nám všem...bez rozdílu věku! Jen ti povím, že můj bezva syn chodil 6 let s děvčetem.....měl plány na stavbu domu i na děti, Nicméně děvčice se zhlídla v Herbalife a byť byla inženýrkou agroekologie, tak si za tři roky nenašla práci.....nechtěla ani nic plánovat...láska též vyšuměla a teď je syn už rok sám.....taky nemůže narazit na tu ,,svoji"!!! Z toho je zase někdy smutno mě. Ale neboj, bude dobře.....někde ten ,,tvůj" je, jde jen o to být ve správnou chvíli na správném místě :-) Držím ti moc palce!!!!!

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři